Entertainment

UITJES EN FEESTEN MET ENTERTAINMENT VAN EVENT CENTER BEEKSE BERGEN

Laat ons je entertainen!

Van Maatwerk tot Themafeesten

Entertainment bij Event Center Beekse Bergen is er voor jong en oud. Door ons verzorgt en door jou voor je bedrijf, familie of groep vrienden samengesteld. Van muzikaal entertainment door een dj of zanger tot een kinderdisco. Maar ook creatief entertainment door een goochelaar, ballonnenkoning of waarzegster.

Zoveel vermaak als jij wilt!

Wil jij meer vermaak op een dag? Ook dat kan! Met de zogenoemde bouwstenen bepaal je helemaal zelf welke entertainment bij jouw dag of evenement past en hoe we jouw evenement tot een geheel maken door bijvoorbeeld de inzet van een presentator. Hoeveel entertainment je wilt en voor wie. Zo kan je kiezen uit speciale entertainment voor volwassenen waaronder diverse workshops, een goochelaar of spelen uit het casino. Maar ook uit entertainment speciaal voor kinderen zoals een ballonnenkoning, Djambo onze mascotte of een grimeuse. En tot slot bieden we ook nog de mogelijkheid tot themafeesten aan.

Een evenement op maat

Of je nu naar Event Center Beekse Bergen komt met jouw collega’s, zakenrelaties of met je familie, bij ons stel je jouw dag helemaal zelf samen. En wij helpen je hierbij met ons uitgebreide aanbod aan entertainment. Bespreek samen met ons de vele mogelijkheden of bekijk onderstaand aanbod.

Naast deze entertainment zijn er bij ons ook vele activiteiten mogelijk en maken we een dag compleet met heerlijk eten en drinken.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!