Activiteiten

ACTIVITEITEN TIJDENS UITJES EN FEESTEN OP EVENT CENTER BEEKSE BERGEN

Beleef het Samen

Van Workshop tot Teambuildingsdagen

In actieve zin valt er van alles te beleven in Event Center Beekse Bergen. In, op en rondom ons park bieden wij een enorme diversiteit aan activiteiten aan voor uw evenement. Zo hebben wij voor de echte waaghalsen extreme sports op het water zoals flyboarden en ribboot varen. Maar ook Teambuildings activiteiten waarbij het gaat om kennis en uithoudingsvermogen. Of kom bij ons met de hele familie off road rijden in een Land Rover Discovery of quad of volg een workshop African Dance.

Het Aanbod

Omdat wij een uitgebreid aanbod aan activiteiten bieden hebben wij ze speciaal voor jou onderverdeeld. Zo kan je kiezen tussen extreme sports op het water of gemotoriseerde activiteiten off road, maar ook voor teambuildingsactiviteiten, workshops, trainingen en overige.

Prijs en Duur van de Activiteiten

De duur van elke activiteit is vaak afhankelijk van de grote van de groep. De activiteiten zijn te boeken vanaf minimaal 20 personen. Maar veelal duren de activiteiten gemiddeld een uur. Omdat diverse activiteiten ook gecombineerd kunnen worden bespreken wij graag de gehele dag incl. prijs persoonlijk met je door.

Alleen voor groepen

Onze activiteiten en entertainment is bedoeld voor groepen vanaf 20 personen. Het is niet mogelijk om als particulier deze activiteiten te boeken

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!