Vuurspel Expeditie

Vuurspel Expeditie

Vuurspel Expeditie

Teambuilding

Laat het Vuur Branden

Wie maakt het vuur?

Waar vind je de juiste materialen voor het maken van een vuur? Welke heb je nodig en hoe leg je ze neer? En tot slot waarmee maak je het vuur aan en hoe zorg je er dan ook nog voor dat het aanblijft? Algemene kennis, richtingsgevoel en een goede samenwerking zijn dé succes ingrediënten van deze activiteit!

De Strijd

Wanneer alle materialen gevonden zijn begint de strijd: bij welk team laait als eerste het vuur op en brand het touwtje door?

Het programma duurt 2 uur.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!

Team Spirit

Team Spirit

Team Spirit

Teambuilding

Samenwerken als Team

Samenwerking, Fun en Doorzettingsvermogen

Een teamprogramma waarbij samenwerking, fun en doorzettingsvermogen belangrijk zijn om als team de overwinning te vieren.

Gevarieerd Aanbod

Test jullie samenwerking tijdens een blind parcours waarbij iedereen geblinddoekt is behalve de coach, leer de basis van het handboogschieten, duik en smash tijdens een potje beachvolleybal, bouw een zo hoog mogelijke toren van bamboe, ontdek welk team het sterkst is tijdens traditionele krachtmetingen zoals spijkerslaan en touwtrekken of kies uit een van de tiental andere activiteiten.

Teambuilding

Snelheid, intelligentie, samenwerking, uithoudingsvermogen en natuurlijk plezier zijn de ingrediënten voor het behalen van een overwinning.

Uit het uitgebreide aanbod maak je een keuze uit 6 activiteiten die elk 30 minuten duren. Het programma vindt plaats in twee rondes van 1,5 uur, onderbroken met een korte pauze van 30 minuten.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!

Strijd der Elementen

Strijd der Elementen

Strijd der Elementen

TEAMBUILDING

Strijd der Elementen

Ontdek het Vijfde Element

Water, vuur, aarde, lucht en… bij dit spel gaat u het vijfde element ontdekken!

Doeners en Denkers

Wanneer ben je een goed team? En waaruit bestaat een goed team? Een goed team bestaat uit verschillende mensen met verschillende kenmerken en kwaliteiten. Er zijn dromers, durvers, doeners en denkers. Wat voor type bent jij? En wat is jouw toegevoegde waarde aan het team?

Het Spel

Tijdens het spel is het de bedoeling dat je de vier elementen gaat verdienen door het uitvoeren van verschillende opdrachten. De opdrachten voer je het beste uit als je de kwaliteiten van je teamleden weet te benutten.

De groep wordt verdeeld in teams. De teams gaan om de beurt dobbelen en kunnen op deze manier de eigen koers op het grote spelbord bepalen. Hierbij komen ze steeds terecht op een denk-, droom-, durf- of doe-opdracht, die ze als team gaan uitvoeren. Als het team op één van de 4 elementen water, aarde, vuur of lucht komt, gaan ze op zoek naar de bijbehorende materialen.

Materialen van de 4 Elementen

De materialen die symbool staan voor de 4 elementen, zijn een fluitketel met water, stukjes hout, een fakkel en een blaasbalg. Zodra het team de materialen heeft verkregen, kan het team beginnen aan de slotopdracht.

Slotopdracht

Bij de slotopdracht dient een vuur gemaakt te worden waarmee het water in de fluitketel gekookt kan worden. Zodra de fluitketel 20 seconden onafgebroken fluit, mag de envelop geopend worden. In deze envelop staat beschreven wat het vijfde element is.

Het programma duurt 4 uur.

 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • Foto Stripverhaal
 • Groepsschilderij
 • Pictionary
 • Limerick
 • Analytische raadsels
 • Out of the box opdracht
 • Ruimtelijk inzicht
 • Rekenwonder
 • Stelte lopen
 • Koorddansen
 • Geblindoekt ATB Parcours
 • Pamperladder
 • Ligfiets parcours
 • Bamboetoren bouwen
 • Mega kaartenhuis bouwen
 • Reuze ringsteken

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!

Shooting Games

Shooting Games

Shooting Games

TEAMBUILDING

Schieten met Bogen en Buks

Wie is de scherpschutter?

Een spannende activiteit, waarbij de deelnemers bepalen wie de scherpschutter van het gezelschap is.

Instructie en veiligheid

De Shooting Games start met een duidelijke instructie over veiligheid en het schieten met de bogen en buks. Logisch, want het juiste doel moet immers behaald worden. Na wat oefenen met de verschillende bogen en buks gaat de officiële puntentelling van start. Let the games begin!

Kruisboog, Handboog en Luchtbuks

Een optimale concentratie, rust en doeltreffendheid is van groot belang bij het schieten met een handboog, kruisboog en luchtbuks. Houd het doel in de gaten en schiet!

Met welke boog of buks schiet jij in de roos?

Deze activiteit duurt ruim 2 uur.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!

Mission Planet Earth

Mission Planet Earth

Mission Planet Earth

TEAMBUILDING

Red de Aarde met Mission Planet Earth

Ga op Klimaatmissie

Lever een positieve bijdrage als team aan het milieu tijdens Mission Planet Earth. Het is fun, actief en goed voor het milieu!

Bewustwording

Het doel van Mission Planet Earth is om de aarde te redden. Uiteraard gepaard met een flinke dosis fun en teamwork. Tijdens het programma beleef je de schoonheid van de natuur en word je bewuster van de bedreigingen van het klimaat. Hoe? Door leuke, uitdagende activiteiten uit te voeren in een mooie omgeving gekoppeld aan informatieve denk- en doe opdrachten. De teams bestaan uit 8 tot 12 personen en lossen gezamenlijk de volgende klimaatproblemen op: – Vervuiling – Energie gebruik – Ontbossing Het programma duurt 4 uur.

Welk Team redt de Aarde?

Tijdens de vervuilingsmissie worden zoveel mogelijk soorten afval verzamelt en gescheiden en houden we een echte GFT race. Voor de energiemissie moet er zoveel mogelijk “groene energie” worden opgewekt en voeren we tijdens de Oerbosmissie opdrachten uit zoals boomplanten, hout klos rollen, bladtransport en boomstamwerpen. Naast de fysieke opdrachten worden de teams vele kennisopdrachten voorgelegd die ze gezamenlijk moeten oplossen. Met iedere uitgevoerde opdracht verdienen de teams punten. De puntentelling is van belang voor de uitgangspositie van het team in het finalespel. Tijdens de finale strijden alle teams tegen elkaar en gaan ze letterlijk de noodbel luiden. Welk team is het beste op elkaar ingespeeld?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wil je werkelijk een bijdrage leveren aan de natuur? Dan kan je ervoor kiezen om geld te verdienen in plaats van punten. Neem een maatschappelijk “goed doel” op en keer het gewonnen geld na afloop uit aan het door het team gekozen goede doel.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!