Yukigassen

Yukigassen

Yukigassen

EXTREME SPORTS

Kom Yukigassen

Uniek en officieel uit Japan Afkomstig

Yukigassen is een leuke, unieke en officiële sport afkomstig uit Japan. Het is in het kort, een sneeuwballengevecht met spelregels waarbij een vlag beschermd, maar ook gestolen moet worden. De sneeuwballen worden door de teams zelf gemaakt met een speciaal apparaat en wordt gespeeld met echte sneeuw.

Het Speelveld

Op het speelveld staan verschillende schuilobjecten waar de spelers achter kunnen duiken om zich te beschermen tegen de sneeuwballen van de tegenstanders. Immers, als je geraakt wordt moet je het veld verlaten. Ter bescherming krijgen de deelnemers een helm met gezichtsbeschermer.

Wie Verovert de Vlag?

Terwijl je de sneeuwballen ontduikt baan je jezelf samen met je team een weg naar de vlag. De vlag van de tegenstander. Het team dat als eerste de vlag van de tegenstander weet te bereiken, wint de wedstrijd.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!

Insectenbar

Insectenbar

Insectenbar

Overige Activiteiten

Een Proeverij van Smakelijke Insecten

Ruiken en Proeven

Lijkt het je leuk om een keer onder begeleiding van een ranger echt insecten klaar te maken, te ruiken en te proeven? Wij geven je deze kans! Insecten bevatten een hoge voedingswaarde en zijn heerlijk op toast of met chocola!

Insecten zijn de Toekomst

De kweek van insecten heeft de toekomst omdat deze minder belastend is voor de natuur en de voedingswaarde
van insecten vergelijkbaar is met die van vlees. Daarnaast hebben insecten een verfijnde smaak en is het eten ervan in veel culturen een ware delicatesse.

De Proeverij

Tijdens de proeverij worden kleine hapjes met insecten geserveerd zoals een toastje met
meelwormentapenade of sprinkhanen in look. Als toetje een Buffaloworm bonbon of een Sprinkhaan omhuld met chocolade.

Duur proeverij 60 min.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!

Demonstratie Schapendrijven

Demonstratie Schapendrijven

Demonstratie Schapendrijven

OVERIGE ACTIVITEITEN

Demonstratie Schapendrijven

Stuur de Kudde aan

Schapen drijven is een vak apart. Hoe krijg je alle schaapjes op het drogen? Hoe houd je ze bij elkaar en krijg je ze samen van A naar B? Jij kijkt, wij demonstreren het!

De Border Collie laat het je zien

Tijdens de demonstratie schapen drijven wordt de schapenherder geholpen door een Border Collie. Verschillende honden van diverse leeftijden en niveau tonen hun kunstje. Het is bijzonder, indrukwekkend en soms zelfs spectaculair! De demonstratie wordt altijd voorzien van helder en vooral van enthousiast commentaar. En mogelijk geeft het je inzichten voor op de werkvloer…

Na deze demonstratie weet je precies hoe je de kudde bij elkaar houdt!

Mogelijkheden

Een demonstratie Schapendrijven met Border Collies duurt ongeveer 30 minuten. Desondanks kunnen wij de tijdsduur in overleg gemakkelijk aanpassen naar de beschikbare tijd in jouw programma. Een demonstratie kan in kleine, intieme sfeer plaatsvinden, maar past ook goed op grote evenementen. Het is een ideale kick-off van een teambuildingsactiviteit, als vergaderbreak of als inzicht vooraf aan een zakelijke bijeenkomst.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!

Stand Up Paddle

Stand Up Paddle

EXTREME SPORTS

What ‘SUP?

Workout & Fun

Bij Stand Up Padding combineer je fun en de workout om je balans te houden door je voort te bewegen met een peddel. En als klap op de vuurpijl geniet je van het water én de natuur!

Tegen elkaar!

Tijdens de introductie krijgt u uitleg op het land en kunt u oefenen op het water. Daarna worden 2 team captains uitgekozen die vervolgens hun team samenstellen. Stand Up Paddle bestaat uit 2 onderdelen. In het eerste onderdeel gaat u samenwerken met uw team om de vlag te verdedigen.

Verzamel de vlaggen!

Tijdens het tweede onderdeel is het ieder voor zich en probeert u zoveel mogelijk vlaggen te verzamelen. Verleg je eigen grenzen op het water en overwin! Word je “SUP koning” of “SUP koningin” van de dag?

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!