Zaken doe je Zoo

TRAININGEN

Manage de Dierentuin samen met jouw Collega’s

Zaken doe je Zoo

Kent u uw werknemers en/of medewerkers goed? Of denkt u ze misschien goed te kennen? Tijdens zaken doe je Zoo worden talenten en kwaliteiten belicht. Zaken doe je Zoo is een interactieve teamtraining waarin deelnemers op intelligente en humoristische wijze met elkaar aan de slag gaan en inzicht krijgen in elkaars mogelijkheden.

Interactieve Teamtraining

Deelnemers worden meegenomen in de metaforische zakenwereld van het dierentuinwezen. De groep wordt verdeeld in vertegenwoordigers van mediapartijen, dierentuinen of safariparken. Samen dienen ze alles op alles te zetten om hun doelen te bereiken.

Ontdek de ware aard van het beestje…

In een team gaan we met elkaar om tafel om afspraken te maken over het aanwinnen van dieren, de verkoop van televisierechten en de besteding van het marketingbudget. Veelbelovende samenwerkingsverbanden en vlijmscherpe onderhandelingen worden nauwlettend gevolgd door de aanwezige media…

Deelnemen aan zaken doe je Zoo

Voor wie is deze Teamtraining?

Zaken doe je Zoo neemt u mee naar de wonderlijke wereld van het dierenrijk en vraagt naast dierlijk instinct ook om een gezonde dosis zakelijk instinct. Zaken doe je Zoo is geschikt voor alle zakelijke groepen, van profit tot non-profit en van afdelingsniveau tot managementniveau. Het “driehoeks spelmodel” heeft zijn werking reeds in de praktijk bewezen!

Duur van de Training

Het programma duurt ongeveer 2,5 uur en is mogelijk als totaalprogramma, maar kan ook worden ingepast onderdeel van uw vergadering, werkoverleg of kick off event. Onze training is tevens beschikbaar in het Engels.

De Prijs is op aanvraag.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!