Rondleidingen

In Safaripark Beekse Bergen

Rondleidingen Safaripark Beekse Bergen

Boot, Bus of Wandelsafari

Ga te voet voor een bijzondere wandeling of kies voor een boottocht of toer met de bus. Safaripark Beekse Bergen, maakt elk uitje tot een beestachtig leuke belevenis!

Bootsafari

De meest ontspannen manier om op safari te gaan is met de boot. Stap aan boord op de Stanley, Livingstone of Okavango. Onderweg vertelt de Ranger alles over de dieren die op de oever te zien zijn, zoals neushoorns, tijgers en apen. wie van de dieren kan zwemmen? Beleef Afrika vanaf het water! Onze boot vaart van het voorjaar tot en met de herfst en wordt exclusief verhuurd.

Bussafari

Neem de bus voor een leerzame safari door Afrika. Tijdens de rit vertelt de Ranger leuke en spannende weetjes over de dieren die je onderweg tegenkomt. Wist je bijvoorbeeld dat een neushoorn heel slecht ziet? En dat er meer pinguïns rond de evenaar leven dan op de Zuidpool? De Ranger heeft ook allerlei spullen bij zich om te voelen en te ruiken, zoals een vacht, maar ook poep!

Een bustocht kan gereserveerd worden voor groepen en duurt 90 minuten aaneengesloten of 2x45 minuten met een onderbreking in het park voor bijv. een pauze, een korte wandeling of voor de roofvogelshow.

Wandelsafari

Kilometers lang wandelen langs de “big five” en een van de andere 1.400 dieren die Safaripark de Beekse Bergen rijk is. De route gaat van start bij de apen en vanuit daar is het aan jou de keuze om deze voort te zetten naar de leeuwen of via de panters. Welke kant je ook kiest, geniet van de prachtige omgeving en de vele wilde dieren.

Een wandeling kan gereserveerd worden voor groepen onder begeleiding van een ranger. Duur van de wandeling is 120 minuten.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!