Mission Planet Earth

TEAMBUILDING

Red de Aarde met Mission Planet Earth

Ga op Klimaatmissie

Lever een positieve bijdrage als team aan het milieu tijdens Mission Planet Earth. Het is fun, actief en goed voor het milieu!

Bewustwording

Het doel van Mission Planet Earth is om de aarde te redden. Uiteraard gepaard met een flinke dosis fun en teamwork. Tijdens het programma beleef je de schoonheid van de natuur en word je bewuster van de bedreigingen van het klimaat. Hoe? Door leuke, uitdagende activiteiten uit te voeren in een mooie omgeving gekoppeld aan informatieve denk- en doe opdrachten. De teams bestaan uit 8 tot 12 personen en lossen gezamenlijk de volgende klimaatproblemen op: – Vervuiling – Energie gebruik – Ontbossing Het programma duurt 4 uur.

Welk Team redt de Aarde?

Tijdens de vervuilingsmissie worden zoveel mogelijk soorten afval verzamelt en gescheiden en houden we een echte GFT race. Voor de energiemissie moet er zoveel mogelijk “groene energie” worden opgewekt en voeren we tijdens de Oerbosmissie opdrachten uit zoals boomplanten, hout klos rollen, bladtransport en boomstamwerpen. Naast de fysieke opdrachten worden de teams vele kennisopdrachten voorgelegd die ze gezamenlijk moeten oplossen. Met iedere uitgevoerde opdracht verdienen de teams punten. De puntentelling is van belang voor de uitgangspositie van het team in het finalespel. Tijdens de finale strijden alle teams tegen elkaar en gaan ze letterlijk de noodbel luiden. Welk team is het beste op elkaar ingespeeld?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wil je werkelijk een bijdrage leveren aan de natuur? Dan kan je ervoor kiezen om geld te verdienen in plaats van punten. Neem een maatschappelijk “goed doel” op en keer het gewonnen geld na afloop uit aan het door het team gekozen goede doel.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!