Bezoek het Safaripark

OP SAFARI

Bezoek Safaripark Beekse Bergen

Te Midden van 1.400 Dieren

Combineer jouw evenement op Event Center Beekse Bergen met een unieke  safari en ontdek de Big five tussen de 1.400 dieren die Safaripark Beekse Bergen telt. Vervoer richting het Safaripark vindt plaats vanaf het Event Center zodat jouw dag prima op elkaar aansluit.

Bezoek Safari Basis

De groep wordt met één of meerdere Safaribus(sen) opgehaald bij het Event Center. Eenmaal bij het Safaripark aangekomen volgt een rondrit met de bus. Onder begeleiding van een ranger leer je alles over de vele dieren die langs de route liggen zoals de leeuwen, apen en giraffen. Na de rondrit word je weer teruggebracht naar het Event Center. Het programma duurt 120 minuten.

Bezoek Safari Plus

De groep wordt met één of meerdere Safaribus(sen) opgehaald bij het Event Center. Eenmaal bij het Safaripark aangekomen volgt een rondrit met de bus. Onder begeleiding van een ranger leer je alles over de vele dieren die langs de route liggen zoals de leeuwen, apen en giraffen. Tijdens de rondrit stopt de bus om een bezoek te brengen aan onze spectaculaire roofvogelshow, waarna je weer terug in de bus stapt en de rest van de route door het safaripark afmaakt. Na de rondrit word je weer teruggebracht naar het Event Center. Het programma duurt 180 minuten.

Bezoek Safari VIP

De groep wordt met één of meerdere Safaribus(sen) opgehaald bij het Event Center. Eenmaal bij het Safaripark aangekomen volgt een rondrit met de bus. Onder begeleiding van een ranger leer je alles over de vele dieren die langs de route liggen zoals de leeuwen, apen en giraffen. Tijdens de rondrit stopt de bus om te voet verder te gaan. Ook hier vertelt de ranger je alles over de dieren en geeft je zelfs een kijkje achter de schermen! Maximaal 25 personen kunnen te voet met een ranger mee.

Het programma duurt 195 minuten.

Bezoek Safari Wandel

De groep wordt met één of meerdere Safaribus(sen) opgehaald bij het Event Center. Eenmaal bij het Safaripark aangekomen volgt een wandeling. Onder begeleiding van een ranger leer je alles over de vele dieren die langs de route liggen zoals de leeuwen, apen en giraffen. Maximaal 25 personen kunnen te voet met een ranger mee. Na de wandeling word je weer teruggebracht naar het Event Center. Het programma duurt 150 minuten.

Bezoek Safari Wandel Plus

De groep wordt met één of meerdere Safaribus(sen) opgehaald bij het Event Center. Eenmaal bij het Safaripark aangekomen volgt een wandeling richting de aanlegplaats van onze Safariboot waar we aan boord gaan. Tijdens de unieke vaartocht vertelt een ranger je alles over de vele dieren die langs de route liggen. Na deze vaartocht gaat de route te voet verder onder begeleiding van een ranger. Maximaal 25 personen kunnen te voet met een ranger mee. Na de wandeling word je weer teruggebracht naar het Event Center. Het programma duurt 195 minuten.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!