Referenties

PRAKTISCHE INFORMATIE

Referenties van Bezoekers

Mooie Woorden

Event Center Beekse Bergen is de locatie als het gaat om familiaire en zakelijke bijeenkomsten. Van Uitjes en Feesten tot teambuildingsdagen en congressen. Lees wat anderen van ons vinden!

“Ik was op zoek naar een mooie locatie met activiteiten waar iedereen binnen ons bedrijf aan kon deelnemen en waar we aansluitend iets konden eten. Na wat zoeken op internet kwam ik bij het Event Center uit, wat voor ons erg dichtbij ligt. Met een verrassend aanbod aan activiteiten besloot ik om te kiezen voor het 4×4 rijden. Een pluspunt was de mooie omgeving, die je het gevoel geeft dat je in de vrije natuur bent.”

“Het begon al met een vriendelijke ontvangst, een prettig begin van het uitje. Een aantal speciale dieetwensen waren door ons niet goed doorgegeven, maar dat werd gelukkig goed opgelost door Event Center Beekse Bergen. Kortom, de organisatie is vlot en soepel, wat gezorgd heeft voor een prettig uitje. Ik en mijn collega’s waren erg tevreden en zelfs verbaasd dat we deze activiteit op zo’n mooie plek, zo dichtbij konden doen.”

Lukas Wubben

Teambuildingsuitje, Mutsy

“We waren op zoek naar een locatie voor een avontuurlijk bedrijfsuitje. Via internet kwamen we bij Event Center Beekse Bergen terecht. De locatie was echt fantastisch. Er zijn diverse zalen en huisjes, zodat er voor ieder evenement wel een geschikte ruimte beschikbaar is.”

“Het personeelsuitje was een groot succes. Het personeel van Event Center Beekse Bergen is zeer flexibel. Onze partymanager dacht in al onze wensen mee en heeft een fantastisch uitje weggezet. De gasten hebben een zeer geslaagde dag gehad en er was voor ieder wat wils. Dit uitje zal nog lang besproken worden.”

Raoul Kuijs

Personeelsuitje, Oome Raamsdonk

“Een relatie van mij kent Dirk Lips, de directeur van Libéma. Zo kwam ik bij Event Center Beekse Bergen terecht. Deze locatie heeft een mooie natuurlijke omgeving en The Lodge geeft je het gevoel midden in Afrika te zijn. Zeker in combinatie met het safaripark is Event Center een leuke en originele locatie voor een relatiedag.”

“Zowel de lunch met broodjes als de barbecue voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen.” Ook over de samenwerking met Event Center Beekse Bergen is de organisator heel tevreden: “De hele dag is goed verlopen. Het personeel was erg vriendelijk en servicegericht waardoor alles op rolletjes liep.”

Marc Bressers

Relatiedag, StarCuisine/Baltus BV

“Ik was op zoek naar een locatie in Brabant waar we met 100 auto’s en 250 deelnemers konden stoppen voor een lunch. Via een medewerker van Libéma kwam ik bij de Beekse Bergen terecht en de match met mijn zoekvraag werd snel duidelijk. JustDiggit werkt bovendien aan de omkering van woestijnvorming in tropische gebieden, met een proefproject in Kenia. Safaripark Beekse Bergen sloot daar ook perfect bij aan en voor de lunch konden we terecht bij Event Center Beekse Bergen.”

“In de beginfase werd er creatief en flexibel meegedacht. Event Center Beekse Bergen kwam met een fijn schema en een mooie offerte. Ook op de dag zelf, toen de rij voor de lunch opstroopte, werd er snel ingesprongen om te zorgen dat iedereen snel en tevreden zijn dag kon voortzetten. Ervaringen elders leren dat met name die improvisatie niet vanzelfsprekend is. Ik, de deelnemers en sponsoren zijn zeer positief over Event Center Beekse Bergen.”

Philip Hartog

Evenement, Stichting E-Rally

“Naar aanleiding van ons thema ‘Ricoh African Challenge’ viel onze keuze op Event Center Beekse Bergen. De Beekse Bergen lenen zich immers perfect voor dit thema. Ook kent deze locatie een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zuid-Afrika en safari zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en in de Beekse Bergen hebben we hiervan kunnen proeven. Erg leuk, ook omdat we een wedstrijd hadden voor het maken van de leukste selfie in het Afrikaanse thema.”
“Ik beoordeel Event Center Beekse Bergen met een 8, omdat de locatie zo goed bij ons thema paste. Ook geef ik een 8 voor de goede uitvoering van ons kick-off evenement. De samenwerking met Event Center Beekse Bergen heb ik als heel prettig ervaren. Er werd goed meegedacht over de invulling van het programma en de service tijdens het evenement, zoals de catering, werd ook prima opgepakt. Kortom, iedereen was zeer servicegericht en proactief. Uit de reacties van de genodigden bleek ook dat zij de Beekse Bergen heel leuk vonden.”

Joyce van Berkel

Kick-off evenement, Ricoh

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!