Festivalterrein

Graag vertellen wij je alles over ons geweldige Festivalterrein en de vele mogelijkheden op Event Center Beekse Bergen. Maar voordat we dat doen… ,vragen wij je de lichten te dimmen en de film te starten!

Bekijk de Film

Festivalterrein
Event Center Beekse Bergen

Het outdoorterrein van Event Center Beekse Bergen bestaat uit grote zandvlaktes, uitgestrekte grasvelden, een bosrijke omgeving en bijna zeventig hectare water.

Tot 50.000 Bezoekers

Voor de grootste evenementen stellen wij graag het avontuurlijke buitenterrein beschikbaar. De 12 hectaren asfalt, bos, water en zand en de op het terrein gevestigde ruimtes bieden plaats aan evenementen tot wel 50.000 bezoekers! Het terrein is eenvoudig op te delen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten voor evenementen. Decibel Outdoor en Best Kept Secret Festival gingen je al voor.

Het terrein is zuidelijk gelegen en ideaal te bereiken via de A58. Daarnaast kunnen je gasten ‘rollend naar bed’ want met 750 kampeerplaatsen en 175 Jungalows en Chalets op loopafstand in Vakantiepark Beekse Bergen, zijn meerdaagse evenementen mogelijk.

“Beekse Bergen is een mooie locatie, waar bos, strand en water de perfecte combinatie vormen. Wij als organisatie houden van zulke natuurlijke terreinen, omdat ons event hier goed tot zijn recht komt en wij hier ons ook mee onderscheiden ten opzichte van een kaal parkeerterrein of weiland.”

Wietske Viergever

Marketing & Communicatiemanager, B2S, Festival Decibel Outdoor

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!