Outdoorterrein

ZAND, BOS, ASFALT EN WATER

Het outdoorterrein

Het outdoorterrein van Event Center Beekse Bergen bestaat uit grote zandvlaktes, uitgestrekte grasvelden, een bosrijke omgeving en bijna zeventig hectare water.

Van quadrijden tot een gaaf festival

Het buitenterrein van Event Center Beekse Bergen leent zich uitstekend voor actieve gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde activiteiten. Door de veertig hectare bos, zand, water en asfalt  is het terrein zeer flexibel in te zetten. Activiteiten en diverse entertainment kunnen in grote groepen plaatsvinden. Zo kan je bij ons met een 4x4 off road rijden, survivallen en nog veel meer.

Tevens zijn op het terrein twee accommodaties te vinden, namelijk The Lodge en The Cabin. Waar je na een actieve dag heerlijk met elkaar kan bijeenkomen en ontspannen.

Bekijk beide accommodaties onderstaand en ontdek de vele mogelijkheden!

Van 40 Personen tot 50.000 Bezoekers

Door de grootte, het zand, de bossen en het water is ons terrein uitermate geschikt voor festivals, diverse zakelijke bijeenkomsten en (bedrijfs)feesten.

En biedt het gehele outdoorterrein ruimte aan wel tienduizenden bezoekers waardoor een grootschalig festival net zo goed tot de mogelijkheden behoort!.

The Cabin

The Cabin is een luxe blokhut aan het water. En biedt ruimte aan maximaal 40 personen.

The Lodge

The Lodge is een grote, sfeervolle blokhut en is geschikt voor maximaal 70 personen.

Alle informatie + tarieven in één bundel

Ontdek wat wij kunnen betekenen!